Kry: Når internett biter deg i baken

KryI desember 2006 skrev min bedre halvdel Marie om den litt manglende service hun fikk hos klesbutikken Kry på St.Hanshaugen i Oslo. Problemet til Kry klesbutikk er at de ikke har noen webside, så når man søker på kvasir, kommer Maries bloggpost på 4. plass i skrivende stund. Resultatet på Google og de andre er mer eller mindre det samme.

Og det er her det blir morsomt. Plustelig kommenterer to personer fra samme IP-adresse inlegget. Og begge bruker tre utropstegn. Begge kunne knapt vært mer happy med sjappa. Nice try, som det heter. Marie oppdager dette og skriver om det. Nok en link fra førstesiden på kvasir og de andre.

Hva burde de/hun gjort? Ett av to; enten laget seg en hjemmeside og en blogg eller to og skrevet saklig og objektivt om seg selv. På den måten dytter man den ene misfornøyde kunden ned fra førstesiden. Litt ufint, men det funker. Alternativ to er å kontakte den skuffa kunden og gjøre det godt igjen. Gi bort noen klær, sende en flaske vin, ett eller annet. Og legge seg flat. Beklage feilen. Hvis man er ordentlig heldig kommer det en ny post om at de har skjerpa seg.

Men nå er det for sent. Å akseptere gaver etter den runden der ville vært for teit.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Carl-Christian Salvesen

Carl-Christian Salvesen

29, Oslo

Har en lei hang til å ta bilde av toaletter på byen. Uten at jeg vet helt hvorfor.

Løsbart

  • Løsbart

Kategorier

Arkiv

hits